FB Skip to main content

"Jeg lavede et projektarbete om forskellige kurer og ville præsentere det på en lidt bedre både. Jeg googlede og fandt Solentro. Her kunne jeg nemt lave mit arbejde til en bog. Det var super sjovt og blev værdsat af både lærere og venner, der lettere kunne læse, hvad jeg havde lavet!"
/Jannie, Stockhom

Tip! Du kan lave en bog i vores system og bruge de sideskabeloner, design og skrifttyper vi tilbyder. Du kan også lave din egen bog i et valgfrit redigeringsprogram!

Gem hver side som et højt opløst JPEG-bild (målene for vores sider ser du, når du logger ind. Hold museknappen over en specifik del af siden, og så vises både informationer om sidens brugsområde samt de præcise mål for netop den flade eller side.) Upload dine sider i vores system, og gør dem til heldækkende billeder, så du får indlæggene præcis, som du ønsker - din egen bok!

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Nyheder
bottom-banner-close