FB Skip to main content

"Da vi blev gift, skabte vi en egen bryllupsbog online. Ved hjælp af en smidig email-baseret invitationstjeneste inviterede vi bryllupsgæsterne og bad dem om at lægge hilsener. Deres vidunderlige komplimenter og kærlige lykønskninger kom automatisk lige ind i bogen. Vi har også lagt nogle billeder ind fra brylluppet, og efter to uger kom en smukt indbundet bog ind gennem brevsprækken. Et minde for livet!"
/Emma & Anders

I stedet for at skrive forvirrede hilsener i gæstebogen ved brylluppet er der nu mulighed for at lave en egen personlig bryllupsbog af højeste kvalitet! En gave, der værdsættes til bryllup og polterabend - af andre, såvel som jer selv.

Tip! Brug den e-mail-baserede invitationstjeneste, så gæsternes hilsener automatisk bliver sendt lige ind i bogen.

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Det er den 3
Det er den 3. bog jeg har fået trykt. Til trods for nogle meget gamle billeder, er det et helt fantastisk resultat. Jeg er meget, meget tilfreds. Jeg er i gang med flere bøger og jeg glæder mig til at se resultatet hver gang. Let at arbejde med i hele processen. Kan varmt anbefales.
Annelise
Ovenud tilfreds med Solentro!
Ovenud tilfreds med Solentro! Min kæreste og jeg brugte Solentro til at lave en rejsebog, og alt fungerede helt perfekt. Funktionen med at man kan lave et login, og derfra løbende vende tilbage fra diverse computere er SUPER. Mulighederne er mange, omend man selv ønsker at oprette sideskabeloner eller bruge de allerede tilgængelige, så VIRKER det bare. Vi bestilte seks stk. lige inden jul, og alle blev leveret inden for den lovede tidsramme, tilmed inkluderet en pæn mænderabat. Derudover er kvaliteten virkelig god, og alt ser ud, som vi havde designet det til - hvis ikke bedre. Bestemt ikke sidste gang, vi anvender Solentro.
Rebecca
Nyheder
bottom-banner-close