FB Skip to main content

Aldrig før er der skabt så mange bøger hos Solentro:

Tusinder af bøger er leverede, og over 420.000 profiler er oprettede!

Det er den 3
Det er den 3. bog jeg har fået trykt. Til trods for nogle meget gamle billeder, er det et helt fantastisk resultat. Jeg er meget, meget tilfreds. Jeg er i gang med flere bøger og jeg glæder mig til at se resultatet hver gang. Let at arbejde med i hele processen. Kan varmt anbefales.
Annelise
Alt forløb planmæssigt.
Alt forløb planmæssigt. Min første bog. Overskuelig hjemmeside. Nem at opbygge sin bog med tekst og billeder. Det færdige resultat er lige som jeg havde forventet. Fint, at man kan ændre bogtype i processen. Julehilsen fra Henning
Henning Aagaard
ALTID god kvalitet og et nemt program…
ALTID god kvalitet og et nemt program at bruge, de er søde til at hjælpe hvis man har problemer. Jeg har lavet en bog hvert år om sommerens ture. Har lavet 13 bøger snart og alle er i fineste kvaltet.
Kurt Johansen
Ovenud tilfreds med Solentro!
Ovenud tilfreds med Solentro! Min kæreste og jeg brugte Solentro til at lave en rejsebog, og alt fungerede helt perfekt. Funktionen med at man kan lave et login, og derfra løbende vende tilbage fra diverse computere er SUPER. Mulighederne er mange, omend man selv ønsker at oprette sideskabeloner eller bruge de allerede tilgængelige, så VIRKER det bare. Vi bestilte seks stk. lige inden jul, og alle blev leveret inden for den lovede tidsramme, tilmed inkluderet en pæn mænderabat. Derudover er kvaliteten virkelig god, og alt ser ud, som vi havde designet det til - hvis ikke bedre. Bestemt ikke sidste gang, vi anvender Solentro.
Rebecca
Nemt at arbejde med egne billeder
Nemt at arbejde med egne billeder, og ikke mindst super lækkert resultat. De lever 100% op til det der bliver lovet Jeg laver rejsebøger,, bøger til unger omkring deres liv- så lækkert at kigge på det færdige resultat. Næste opgave er årsbøger
Bettina Mielow Kølle

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Nyheder
bottom-banner-close