Aldrig før er der skabt så mange bøger hos Solentro:

Tusinder af bøger er leverede, og over 260.000 profiler er oprettede!

Helt igennem perfekt
Jeg oplevede gode og letanvendelige skabeloner. Det færdige produkt blev fantastisk smuk. Bøgerne kom faktisk før end lovet. Jeg har nu brugt Solentro flere gange. Og jeg vil helt sikkert vælge dem igen. Signe Kristensen
Signe Kristensen
Super tilgængeligt dog ville en upload…
Super tilgængeligt dog ville en upload funktion være en god ide, så man kan redigere på sitet.
Henrik
Endnu en rigtig fin bog
Endnu en rigtig fin bog. Jeg har lavet en bog til mit barnebarn på fem om vores tur til Terrariet i Vissenbjerg. Og Rasmus blev meget glad for den. Fin kvalitet og nu har han et minde om vores tur:-) Venlig hilsen Jane R Sørensen
Jane
PERFEKT OPLEVELSE
Super nemt at arbejde med, og resultatet var præcis som ønsket. Leveringstiden er overraskende hurtigt ! Kunne jeg give flere stjerner, så havde jeg gjort det uden at tøve. Jeg er en MEGET tilfreds kunde, og vender med garanti retur en anden god gang 😊
Dorte Lüth
Super glad for vi gjorde det
Super glad for vi gjorde det. Vi blev vildt overrasket over kvaliteten af bogen. Nem side at bruge når man lige brugte de 2 minutter det tog at sætte sig ind i brugen af siden. Vi vil med 100% sikkerhed bruge denne ide løbende og lave flere bøger.
Erik Pedersen
Fremragende bøger og service.
Jeg har brugt Solentro til bøger flere gange. Bøgerne er altid af høj kvalitet, og deres platform til at lave bøgerne er meget fleksible og brugervenlige, især sætter jeg pris på, at man kan lave sine egne sideskabeloner. Samtidig har de en fremragende kundeservice, der lever op til alle forventninger. Helt igennem kvalitetsprodukter og service.
Gitte
Fantastisk side at arbejde på
Fantastisk side at arbejde på, med både tekst og billeder. Hurtig levering af et super flot produkt - fine tryk af billeder og flot indbinding. Vil gerne både anbefale Solentro - har allerede gjort det -:) og vil helt sikkert vende tilbage.
Lone Greger
Min sidste bog topper alt
Min sidste bog topper alt - fremragende kvalitet, skarp i farverne og billede - trods det at billede materialet er fra først i 90'erne.
Jesper Nielsen
Super
Jeg har nu 2 gange lavet og købt en bog af Solentro. Begge gange har jeg haft brug for teknisk hjælp. Kundeservice og levering er uovertruffen. Jeg er meget tilfreds.
Hanne Sandberg
Man skal selv sørge for bogen er inden …
Man skal selv sørge for bogen er inden for rammen ellers får man en dårlig bog ,men heldig de giver afslag på prisen da jeg gik ind så alt okay inde i bogen, men ikke uden på ,-før man går ind i den ,så det er det inden for der gælder husk det ellers alt perfekt ,lidt dyrt men godt.
Tinna R Riber
Det er nemt at arbejde i
Det er nemt at arbejde i, og resultatet lever 100% op til forventningerne.
Kirstin Jørgensen
Kan kun anbefales, lever 100% op til forventningerne.
Kan kun anbefales, let at arbejde med og hurtig ekspedition 👍
Jan Levin

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Hvilken slags bog vil du lave?

Solentro - lav din egen bog

Vores vision er at tilbyde den nemmeste måde i verden at lave sin egen bog eller fotobog på. Læs mere...

Fotobog - Det er nemt at samle dine billeder og designe din egen fotobog. Du har fuldstændig kreativ frihed, når du laver din egen fotobog eller dit eget fotoalbum!

Kogebog - saml dine opskrifter i en smuk kogebog af højeste kvalitet!

Årsbog - Lad klassekammerater skrive hilsener til dig, og saml dem alle i din egen blå bog / årsbog, et vidunderligt minde for livet.

Eksamensopgave - Lav en unik bog af din eksamensopgave. Lav en bog i vores system, og brug de skabeloner, design og skrifttyper, vi tilbyder. Du kan også oprette din bog i ethvert andet redigeringssoftware og blot uploade det i vores system!

Erindringsbog - Når nogen går bort forbliver minderne hos de efterladte. Lav din egen mindebog. Bed familie og venner beskrive den person, der er gået bort, og saml tekster og fotos i en smuk erindringsbog.

Dåbsbog - giv en smuk dåbsbog med personlige hilsener og rørende billeder. Skriv de sjove begivenheder og minder ned fra barnets tidlige vej i livet - barnets egen dåbsbog!

Softcover Basic - Vores Softcover Basic bog er et perfekt valg for dem, der ønsker at trykke mange bøger med sort/hvide indlæg.

Bryllupsbog - hvorfor skrive sporadiske hilsener i en gæstebog ved brylluppet, når du kan lave din egen, personlige bryllupsbog! En populær gave til polterabend eller på bryllupsdagen - design din egen bryllupsbog!

Blogbog - Uanset hvad du skriver om, er det en fantastisk følelse at have sin egen blog trykt som en rigtig bog, der kan stå på boghylden - lav din egen blogbog!

Pensionsbog - giv en gave, som bliver et rørende minde for livet - en smuk pensionsbog! Vi lover, at en pensionsbog med personlige hilsener og billeder fra kolleger er en yderst værdsat gave, når nogen går på pension. Brug den email-baserede invitationstjeneste til at indsamle hilsener og fotos. På den måde ryger de automatisk lige ind i bogen.

Roman/digt - lav din egen bog af alle dine tekster! Det er supernemt at samle dine tekster og designe din egen bog - lav din egen bog!

Min første bog - tilføj tekst, upload billeder, vælg design og saml alt i en smuk bog af højeste kvalitet. Et varmt minde for hele familien, der kan hjælpe hukommelsen lidt på vej - lav din egen "Min første bog" i dag!

Fødselsdagsbog - det var sådan det hele startede. Vi ville give vores far en unik fødselsdagsgave. Vi kontaktede venner og familie og bad dem beskrive ham som person. Derefter samlede vi alle teksterne i en fødselsdagsbog - du kan også lave din egen fødselsdagsbog.

Nyheder
bottom-banner-close