FB Skip to main content

Solentro blev grundlagt af brødrene Hampus & Tobias Schildfat og blev lanceret i starten af 2008. I TV-serien Draknästet (en svensk udgave af det internationale program-koncept, der på engelsk hedder "Dragon's den"), fik brødrene stor opmærksomhed, da de takkede nej til dragerne og dermed en investering på 1,5 millioner i deres forretningsidé. I dag er Solentro en global virksomhed. Vores tilbud om at lave sin egen bog er web-baseret, og man behøver ikke at downloade yderligere programmer. Solentro er i øjeblikket tilgængelig på engelsk, svensk, tysk, dansk, finsk, norsk, spansk, hollandsk, italiensk og fransk og har kunder i over 30 lande. Vores vision er, at Solentro skal være det bedste sted at lave sine egne bøger.

Solentros bestyrelse

Peter Jungbeck, bestyrelsesformand

Grundlagde i 1982 EuroFlorist og var en af pionerene inden for blomsterlevering via internettet, der startede i 1995. Peter Jungbeck var chef for virksomheden fra begyndelsen, indtil han afstod fra sin post i september 2008. Han var derefter bestyrelsesmedlem og næststørste ejer af virksomheden, som er den førende blomsterleverandør i Europa med en omsætning på knap 2 milliarder SEK årligt, indtil hele virksomheden blev solgt i december 2021.

Hampus Schildfat, bestyrelsesmedlem

Hampus har en bachelorgrad i Litteratur/film fra Lunds Universitet og University of Santa Barbara, California. Han er tidligere manusanalytiker på Spyglass Entertainment i Hollywood og har skabt film som 27 Dresses (2008). I Sverige har han arbejdet for bl.a. Svensk Filmindustri med Göta Kanal 2, Rosa-the movie og Arn-filmene. Han har også være projektleder og art director på et reklamebureau med kunder som Leaf og Findus. Grundlægger og direktør for Solentro siden 2008.

Tobias Schildfat, bestyrelsesmedlem

kandidatgrad fra Lunds Universitet og Napier Business School i Edinburgh med hovedfag i lederskab og markedsføring. Tobias har arbejdet som aktiemægler i Handelsbanken og områdechef i Findus. Han har også udgivet flere bøger, bl.a. succesbogen, der har toppet salgslisterne ”Vejen til din første million” som blev solgt i over 100 000 eksemplarer. Gæstelektor i marketing ved John Cabot University i Rom. Grundlægger og direktør for Solentro siden 2008.


Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Nyheder
bottom-banner-close