Skip to main content

Solentro blev grundlagt af brødrene Hampus & Tobias Schildfat og blev lanceret i starten af 2008. I TV-serien Draknästet (en svensk udgave af det internationale program-koncept, der på engelsk hedder "Dragon's den"), fik brødrene stor opmærksomhed, da de takkede nej til dragerne og dermed en investering på 1,5 millioner i deres forretningsidé. I dag er Solentro en global virksomhed. Vores tilbud om at lave sin egen bog er web-baseret, og man behøver ikke at downloade yderligere programmer. Solentro er i øjeblikket tilgængelig på engelsk, svensk, tysk, dansk, finsk, norsk, spansk, hollandsk, italiensk og fransk og har kunder i over 30 lande. Vores vision er, at Solentro skal være det bedste sted at lave sine egne bøger.

Solentros bestyrelse

Peter Jungbeck, bestyrelsesformand

Grundlagde i 1982 EuroFlorist og var en af pionerene inden for blomsterlevering via internettet, der startede i 1995. Peter Jungbeck var chef for virksomheden fra begyndelsen, indtil han afstod fra sin post i september 2008. Han var derefter bestyrelsesmedlem og næststørste ejer af virksomheden, som er den førende blomsterleverandør i Europa med en omsætning på knap 2 milliarder SEK årligt, indtil hele virksomheden blev solgt i december 2021.

Hampus Schildfat, bestyrelsesmedlem

Hampus har en bachelorgrad i Litteratur/film fra Lunds Universitet og University of Santa Barbara, California. Han er tidligere manusanalytiker på Spyglass Entertainment i Hollywood og har skabt film som 27 Dresses (2008). I Sverige har han arbejdet for bl.a. Svensk Filmindustri med Göta Kanal 2, Rosa-the movie og Arn-filmene. Han har også være projektleder og art director på et reklamebureau med kunder som Leaf og Findus. Grundlægger og direktør for Solentro siden 2008.

Tobias Schildfat, bestyrelsesmedlem

kandidatgrad fra Lunds Universitet og Napier Business School i Edinburgh med hovedfag i lederskab og markedsføring. Tobias har arbejdet som aktiemægler i Handelsbanken og områdechef i Findus. Han har også udgivet flere bøger, bl.a. succesbogen, der har toppet salgslisterne ”Vejen til din første million” som blev solgt i over 100 000 eksemplarer. Gæstelektor i marketing ved John Cabot University i Rom. Grundlægger og direktør for Solentro siden 2008.


Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Hvilken slags bog vil du lave?

Fotobog - Det er nemt at samle dine billeder og designe din egen fotobog. Du har fuldstændig kreativ frihed, når du laver din egen fotobog eller dit eget fotoalbum!
Softcover Basic - Vores Softcover Basic bog er et perfekt valg for dem, der ønsker at trykke mange bøger med sort/hvide indlæg.
Roman/digt - lav din egen bog af alle dine tekster! Det er supernemt at samle dine tekster og designe din egen bog - lav din egen bog!
Fødselsdagsbog - det var sådan det hele startede. Vi ville give vores far en unik fødselsdagsgave. Vi kontaktede venner og familie og bad dem beskrive ham som person. Derefter samlede vi alle teksterne i en fødselsdagsbog - du kan også lave din egen fødselsdagsbog.
Blogbog - Uanset hvad du skriver om, er det en fantastisk følelse at have sin egen blog trykt som en rigtig bog, der kan stå på boghylden - lav din egen blogbog!
Bryllupsbog - hvorfor skrive sporadiske hilsener i en gæstebog ved brylluppet, når du kan lave din egen, personlige bryllupsbog! En populær gave til polterabend eller på bryllupsdagen - design din egen bryllupsbog!
Erindringsbog - Når nogen går bort forbliver minderne hos de efterladte. Lav din egen mindebog. Bed familie og venner beskrive den person, der er gået bort, og saml tekster og fotos i en smuk erindringsbog.
Min første bog - tilføj tekst, upload billeder, vælg design og saml alt i en smuk bog af højeste kvalitet. Et varmt minde for hele familien, der kan hjælpe hukommelsen lidt på vej - lav din egen "Min første bog" i dag!
Kogebog - saml dine opskrifter i en smuk kogebog af højeste kvalitet!
Eksamensopgave - Lav en unik bog af din eksamensopgave. Lav en bog i vores system, og brug de skabeloner, design og skrifttyper, vi tilbyder. Du kan også oprette din bog i ethvert andet redigeringssoftware og blot uploade det i vores system!
Årsbog - Lad klassekammerater skrive hilsener til dig, og saml dem alle i din egen blå bog / årsbog, et vidunderligt minde for livet.
Pensionsbog - giv en gave, som bliver et rørende minde for livet - en smuk pensionsbog! Vi lover, at en pensionsbog med personlige hilsener og billeder fra kolleger er en yderst værdsat gave, når nogen går på pension. Brug den email-baserede invitationstjeneste til at indsamle hilsener og fotos. På den måde ryger de automatisk lige ind i bogen.
Dåbsbog - giv en smuk dåbsbog med personlige hilsener og rørende billeder. Skriv de sjove begivenheder og minder ned fra barnets tidlige vej i livet - barnets egen dåbsbog!
Nyheder
bottom-banner-close