Skip to main content

Solentro Hardcover overblik

Hardcover Deluxe (cover og indlæg i fuld farve)

Denne premiumbog med fotopapirkvalitet er lige noget for vores professionelle brugere - du kan vælge mellem mat eller skinnende cover.
Bogens sider er fremstillet af vores papir i høj kvalitet (170 gram) som er særligt udarbejdet til digitalt tryk. Holdbarhed og stabilitet kendetegner denne bog. Et perfekt valg til en fotobog.

Solentro Hardcover Basic høj kvalitet

Hardcover Premium (cover og indlæg i fuld farve)

Vores hardcoverbog er et eksklusivt valg, der opfylder meget hårde krav.
Indlægget trykkes på vores højkvalitative 130 grams MultiArt Silk papir, særligt egnet til digitaltryk. Bogen er hardcover med lamineret omslag - du vælger selv, om du vil have mat eller blankt omslag. Den kendetegnes ved en meget høj stabilitet og en god holdbarhed. Hardcover er det perfekte valg til gave – eksklusivt og af højeste kvalitet.

Solentro Hardcover Basic professionel

Ny! Hardcover Basic (omslag i farve, indhold i sort/hvid)

Vores hardcover-bog i sort/hvid er et perfekt valg hvis man ønsker flere bøger i sort/hvid. Minimum ti bøger per bestilling.
Det matte omslag er lamineret i farve på et stift og slidstærkt papcover som er tre millimeter tykt. Det sort/hvide indhold består af ubehandletArctic Matt 115 gram paper i høj kvalitet. Et fremragende valg til dem som ønsker at udgive deres egen bog.

Solentro Softcover Premium professionel indbinding

Softcover Premium (cover og indlæg i fuld farve)

Et højkvalitativt valg med samme gode limbinding som hardcover, men med et blødere omslag - du vælger selv, om du vil have mat eller blankt omslag.
Indlægget trykkes på vores højkvalitative 130 grams MultiArt Silk papir, særligt egnet til digitaltryk. Det bløde, laminerede omslag af karton er på 240 gram.

Solentro Softcover Basic professionel indbinding

Softcover Basic (omslag i farve, indhold i sort/hvid)

Vores Softcover Basic bog er et perfekt valg for dem, der ønsker at trykke mange bøger med sort/hvide indlæg. Minimum ti bøger per bestilling.
Omslaget er lamineret i fuld farve på Invercote G 240 grams papir. Der anvendes ubestrøget Arctic Matt 115 g papir. Et fremragende valg for dem, der eksempelvis, ønsker at udgive deres egen bog.

Solentro Spiral professionel indbinding

Spiralbinding (cover og indlæg i fuld farve)

En bog med spiralbinding gør et professionelt indtryk.
Indlægget trykkes på vores højkvalitative 170 grams MultiArt Silk papir, særligt egnet til digitaltryk. Det laminerede omslag trykkes på 300 grams papir - du vælger selv, om du vil have mat eller blankt omslag. Oven på coveret (både for og bag) har vi lagt et mat, hårdt plastikcover, der giver et robust og smukt udseende. Spiralbindingen er meget robust og derfor perfekt til tryksager og bøger, der skal være nemme at åbne og holde åbne.
Solentro Staple professionel indbinding

Hæftet bog (cover og indlæg i fuld farve)

En enkel og smuk bog, hæftet med klammer.
Indlægget trykkes på vores højkvalitative 170 grams MultiArt Silk papir, særligt egnet til digitaltryk. Det laminerede omslag trykkes på 250 grams papir - du vælger selv, om du vil have mat eller blankt omslag.

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Hvilken slags bog vil du lave?

Fotobog - Det er nemt at samle dine billeder og designe din egen fotobog. Du har fuldstændig kreativ frihed, når du laver din egen fotobog eller dit eget fotoalbum!
Softcover Basic - Vores Softcover Basic bog er et perfekt valg for dem, der ønsker at trykke mange bøger med sort/hvide indlæg.
Roman/digt - lav din egen bog af alle dine tekster! Det er supernemt at samle dine tekster og designe din egen bog - lav din egen bog!
Fødselsdagsbog - det var sådan det hele startede. Vi ville give vores far en unik fødselsdagsgave. Vi kontaktede venner og familie og bad dem beskrive ham som person. Derefter samlede vi alle teksterne i en fødselsdagsbog - du kan også lave din egen fødselsdagsbog.
Blogbog - Uanset hvad du skriver om, er det en fantastisk følelse at have sin egen blog trykt som en rigtig bog, der kan stå på boghylden - lav din egen blogbog!
Bryllupsbog - hvorfor skrive sporadiske hilsener i en gæstebog ved brylluppet, når du kan lave din egen, personlige bryllupsbog! En populær gave til polterabend eller på bryllupsdagen - design din egen bryllupsbog!
Erindringsbog - Når nogen går bort forbliver minderne hos de efterladte. Lav din egen mindebog. Bed familie og venner beskrive den person, der er gået bort, og saml tekster og fotos i en smuk erindringsbog.
Min første bog - tilføj tekst, upload billeder, vælg design og saml alt i en smuk bog af højeste kvalitet. Et varmt minde for hele familien, der kan hjælpe hukommelsen lidt på vej - lav din egen "Min første bog" i dag!
Kogebog - saml dine opskrifter i en smuk kogebog af højeste kvalitet!
Eksamensopgave - Lav en unik bog af din eksamensopgave. Lav en bog i vores system, og brug de skabeloner, design og skrifttyper, vi tilbyder. Du kan også oprette din bog i ethvert andet redigeringssoftware og blot uploade det i vores system!
Årsbog - Lad klassekammerater skrive hilsener til dig, og saml dem alle i din egen blå bog / årsbog, et vidunderligt minde for livet.
Pensionsbog - giv en gave, som bliver et rørende minde for livet - en smuk pensionsbog! Vi lover, at en pensionsbog med personlige hilsener og billeder fra kolleger er en yderst værdsat gave, når nogen går på pension. Brug den email-baserede invitationstjeneste til at indsamle hilsener og fotos. På den måde ryger de automatisk lige ind i bogen.
Dåbsbog - giv en smuk dåbsbog med personlige hilsener og rørende billeder. Skriv de sjove begivenheder og minder ned fra barnets tidlige vej i livet - barnets egen dåbsbog!
Nyheder
bottom-banner-close