FB Skip to main content

Bogtyper: Solentro Hardcover overblik

Hardcover Deluxe (cover og indlæg i fuld farve)

Denne premiumbog med fotopapirkvalitet er lige noget for vores professionelle brugere - du kan vælge mellem mat eller skinnende cover.
Bogens sider er fremstillet af vores papir i høj kvalitet (170 gram) som er særligt udarbejdet til digitalt tryk. Holdbarhed og stabilitet kendetegner denne bog. Et perfekt valg til en fotobog.

Bogtyper: Solentro Hardcover Basic høj kvalitet

Hardcover Premium (cover og indlæg i fuld farve)

Vores hardcoverbog er et eksklusivt valg, der opfylder meget hårde krav.
Indlægget trykkes på vores højkvalitative 130 grams MultiArt Silk papir, særligt egnet til digitaltryk. Bogen er hardcover med lamineret omslag - du vælger selv, om du vil have mat eller blankt omslag. Den kendetegnes ved en meget høj stabilitet og en god holdbarhed. Hardcover er det perfekte valg til gave – eksklusivt og af højeste kvalitet.

Bogtyper: Solentro Hardcover Basic professionel

Ny! Hardcover Basic (omslag i farve, indhold i sort/hvid)

Vores hardcover-bog i sort/hvid er et perfekt valg hvis man ønsker flere bøger i sort/hvid. Minimum ti bøger per bestilling.
Det matte omslag er lamineret i farve på et stift og slidstærkt papcover som er tre millimeter tykt. Det sort/hvide indhold består af ubehandletArctic Matt 115 gram paper i høj kvalitet. Et fremragende valg til dem som ønsker at udgive deres egen bog.

Bogtyper: Solentro Softcover Premium professionel indbinding

Softcover Premium (cover og indlæg i fuld farve)

Et højkvalitativt valg med samme gode limbinding som hardcover, men med et blødere omslag - du vælger selv, om du vil have mat eller blankt omslag.
Indlægget trykkes på vores højkvalitative 130 grams MultiArt Silk papir, særligt egnet til digitaltryk. Det bløde, laminerede omslag af karton er på 240 gram.

Solentro Softcover Basic professionel indbinding

Softcover Basic (omslag i farve, indhold i sort/hvid)

Vores Softcover Basic bog er et perfekt valg for dem, der ønsker at trykke mange bøger med sort/hvide indlæg. Minimum ti bøger per bestilling.
Omslaget er lamineret i fuld farve på Invercote G 240 grams papir. Der anvendes ubestrøget Arctic Matt 115 g papir. Et fremragende valg for dem, der eksempelvis, ønsker at udgive deres egen bog.

Bogtyper: Solentro Spiral professionel indbinding

Spiralbinding (cover og indlæg i fuld farve)

En bog med spiralbinding gør et professionelt indtryk.
Indlægget trykkes på vores højkvalitative 170 grams MultiArt Silk papir, særligt egnet til digitaltryk. Det laminerede omslag trykkes på 300 grams papir - du vælger selv, om du vil have mat eller blankt omslag. Oven på coveret (både for og bag) har vi lagt et mat, hårdt plastikcover, der giver et robust og smukt udseende. Spiralbindingen er meget robust og derfor perfekt til tryksager og bøger, der skal være nemme at åbne og holde åbne.
Solentro Staple professionel indbinding

Hæftet bog (cover og indlæg i fuld farve)

En enkel og smuk bog, hæftet med klammer.
Indlægget trykkes på vores højkvalitative 170 grams MultiArt Silk papir, særligt egnet til digitaltryk. Det laminerede omslag trykkes på 250 grams papir - du vælger selv, om du vil have mat eller blankt omslag.

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Nyheder
bottom-banner-close