facebook_pixel

Når du laver din egen bog eller fotobog, skal det være nemt og sikkert. Dit køb bliver uden ubehagelige overraskelser.

Klik på en titel for at vise eller skjule dens indhold.

Privacy policy

Vi følger den svenske lov om personoplysninger (PUL). Ifølge denne lov er vi nødt til at bede om dit samtykke til, at vi behandler og gemmer oplysninger om dig i vores database. Når du opretter en profil for at lave din egen bog hos Solentro eller hos någon av våra samarbetspartners, bekræfter du dette samtykke. Informationen vil blive brugt således, at vi løbende kan udføre vores virksomhed i forhold til dig under produktionen af bogen, samt i den fremtidige kommunikation mellem Solentro, vores samarbejdspartnere og dig som kunde.

Oplysningerne gemmes, for at Solentro skal kunne udføre sin virksomhed i forhold til dig som en konsument, administrere kampagner, bedrive produktudvikling, oprette statistik, sende nyhedsbreve, samt gennemføre markedsføring. Oplysningerne fås primært fra konsumenten, men de kan suppleres med oplysninger fra offentlige registre. Det er nødvendigt at videregive nogle oplysninger til samarbejdspartnere, f.eks. trykkeri og postmyndighed, Oplysninger, der ikke længere behøves, slettes.

Konsument, der ønsker information om, hvilke oplysninger, der findes om ham eller hende, kan få disse oplyst, samt få eventuelle fejlagtige oplysninger rettede, ved at sende en undertegnet skriftlig ansøgning til Solentro AB, Anckargripsgatan 3, SE-211 19 Malmö, Sverige.

Konsument, der ikke ønsker at modtage yderligere information og tilbud kan kontakte os og/eller meddele dette til info@solentro.com.

Leverance

Leveringstid: omkring 1-2 uger.

Afhængigt af emnets størrelse får du enten bogen hjem i din brevsprække eller avi, så du kan hente den på nærmeste udleveringssted. Solentro er ikke ansvarlig for leveringsforsinkelser forårsaget af lokale distributører.

Vi fremstiller din bog med omhu, lamineret og leveret i en robust pakke - alt for at give dig den kvalitet, du fortjener!

Betaling

Bank-/kreditkort: Vi accepterer Visa, MasterCard og Eurocard.

Faktura: Betingelser for Klarna Faktura og Klarna Konto
De nærmere vilkår for Klarna Konto findes her (pdf)

Betalalternativ

Kontakt os for andre betalingsmetoder.

I henhold til gældende lov skal du være 18 år (eller 16 år med forældres tilladelse) for at købe over internettet.

Sikkerhed og fortrolighed

Vi bruger SSL (Secure Sockets Layer), som er en af de bedste sikkerhedsmekanismer til internethandel.

Returret

Solentro kan ikke tilbyde en generel returret, fordi din skræddersyede bog er produceret ud fra dine specifikationer. Da du på forhånd kan gennemgå dit layout og kontrollere, at kvaliteten og aspekter såsom opløsning, skarphed, tekst, billede o.s.v. opfylder dine behov, er du selv ansvarlig for den endelige produktkvalitet. Undtagelserne er, naturligvis, hvis din bog er blevet beskadiget under transporten, eller hvis bogen ikke lever op til de høje kvalitetskrav, som vi hos Solentro har på vores produkter. I disse tilfælde beder vi dig kontakte vores kundeservice inden 14 dage fra den dato, du har modtaget din bog, for at få instruktioner om en eventuel returnering. Solentro kan desværre ikke acceptere en bog, sendt retur uden returrapport (sendt til dig efter kontakt med vores kundeservice og nødvendig for, at vi kan gøre krav gældende hos vores distributionspartnere). Eventuel udskiftning er naturligvis helt gratis for dig. For at returnere den defekte eller forkerte bog beder vi dig kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon.

Reklamation

Solentro garanterer ikke 100% farvegengivelse i de bøger, du har bestilt. Solentro garanterer, at de bøger, du har bestilt, er teknisk fejlfri ved leverance. Kvaliteten af f.eks. egne fotografier og billeder, redigeret i redigeringsprogrammer, kommer an på faktorer som opløsning, lys, software, indstillinger m.m. Det er derfor vigtigt, at du ved forhåndsvisningen af din bog bemærker de advarsler, der gives. Solentro er f.eks. ikke ansvarlige for fotografier og billeder, der ikke er af tilstrækkelig kvalitet til at gengives på tryk.

Kontrol og sletning af data

Solentro forbeholder sig retten til at kontrollere de data, der kommer os i hænde. Såfremt det viser sig, at de data, bestilleren har lagret, bryder gældende lovgivning, forbeholder Solentro sig retten til at slette disse uden forvarsel. Såfremt det viser sig, at de lagrede data er af strafferetlig karakter, forbeholder vi os retten til at kontakte myndighederne for videre behandling.
Såfremt tredjemand gør indsigelser af retlig karakter mod lagrede data, forbeholder Solentro sig retten til at slette disse uden forvarsel. Såfremt tredjemands indsigelser viser sig at være fejlagtige, kan Solentro ikke pålægges nogen skyld eller noget ansvar. Undtaget er tilfælde, hvor Solentro har udvist grov uagtsomhed eller bevidst slettet bestillerens data.

Lovvalg

Tvister skal afgøres ved svensk lov.
Solentro følger Allmänna Reklamationsnämndens (www.arn.se) anbefalinger.

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Hvilken slags bog vil du lave?

Solentro - lav din egen bog

Vores vision er at tilbyde den nemmeste måde i verden at lave sin egen bog eller fotobog på. Læs mere...

Fotobog - Det er nemt at samle dine billeder og designe din egen fotobog. Du har fuldstændig kreativ frihed, når du laver din egen fotobog eller dit eget fotoalbum!

Kogebog - saml dine opskrifter i en smuk kogebog af højeste kvalitet!

Årsbog - Lad klassekammerater skrive hilsener til dig, og saml dem alle i din egen blå bog / årsbog, et vidunderligt minde for livet.

Eksamensopgave - Lav en unik bog af din eksamensopgave. Lav en bog i vores system, og brug de skabeloner, design og skrifttyper, vi tilbyder. Du kan også oprette din bog i ethvert andet redigeringssoftware og blot uploade det i vores system!

Erindringsbog - Når nogen går bort forbliver minderne hos de efterladte. Lav din egen mindebog. Bed familie og venner beskrive den person, der er gået bort, og saml tekster og fotos i en smuk erindringsbog.

Dåbsbog - giv en smuk dåbsbog med personlige hilsener og rørende billeder. Skriv de sjove begivenheder og minder ned fra barnets tidlige vej i livet - barnets egen dåbsbog!

Softcover Basic - Vores Softcover Basic bog er et perfekt valg for dem, der ønsker at trykke mange bøger med sort/hvide indlæg.

Bryllupsbog - hvorfor skrive sporadiske hilsener i en gæstebog ved brylluppet, når du kan lave din egen, personlige bryllupsbog! En populær gave til polterabend eller på bryllupsdagen - design din egen bryllupsbog!

Blogbog - Uanset hvad du skriver om, er det en fantastisk følelse at have sin egen blog trykt som en rigtig bog, der kan stå på boghylden - lav din egen blogbog!

Pensionsbog - giv en gave, som bliver et rørende minde for livet - en smuk pensionsbog! Vi lover, at en pensionsbog med personlige hilsener og billeder fra kolleger er en yderst værdsat gave, når nogen går på pension. Brug den email-baserede invitationstjeneste til at indsamle hilsener og fotos. På den måde ryger de automatisk lige ind i bogen.

Roman/digt - lav din egen bog af alle dine tekster! Det er supernemt at samle dine tekster og designe din egen bog - lav din egen bog!

Min første bog - tilføj tekst, upload billeder, vælg design og saml alt i en smuk bog af højeste kvalitet. Et varmt minde for hele familien, der kan hjælpe hukommelsen lidt på vej - lav din egen "Min første bog" i dag!

Fødselsdagsbog - det var sådan det hele startede. Vi ville give vores far en unik fødselsdagsgave. Vi kontaktede venner og familie og bad dem beskrive ham som person. Derefter samlede vi alle teksterne i en fødselsdagsbog - du kan også lave din egen fødselsdagsbog.

Nyheder
bottom-banner-close