FB Skip to main content

"Jeg samlede alle mine blogtekster og lavede en rigtig bog af dem. Nu er mine venner begyndt at gøre det samme. Det er virkelig rart at have alle bloggere i rigtige, trykte bøger."
/Nina, 19 år

Benyt alle dine tekster og kreationer! Du har måske din egen historie, poesi, breve, opskrifter, dagbog, blog eller anden tekst? Solentro.dk hjælper dig med at oprette en bog, erindringsbog, scrapbog, fotobog fra polterabend eller din blogtekst. Solentro gør det nemt for dig at samle dine tekster og designe din egen bog.

Vælg mellem mange designs og illustrationer. Du kan endda uploade dine egne billeder.

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Det er den 3
Det er den 3. bog jeg har fået trykt. Til trods for nogle meget gamle billeder, er det et helt fantastisk resultat. Jeg er meget, meget tilfreds. Jeg er i gang med flere bøger og jeg glæder mig til at se resultatet hver gang. Let at arbejde med i hele processen. Kan varmt anbefales.
Annelise
Ovenud tilfreds med Solentro!
Ovenud tilfreds med Solentro! Min kæreste og jeg brugte Solentro til at lave en rejsebog, og alt fungerede helt perfekt. Funktionen med at man kan lave et login, og derfra løbende vende tilbage fra diverse computere er SUPER. Mulighederne er mange, omend man selv ønsker at oprette sideskabeloner eller bruge de allerede tilgængelige, så VIRKER det bare. Vi bestilte seks stk. lige inden jul, og alle blev leveret inden for den lovede tidsramme, tilmed inkluderet en pæn mænderabat. Derudover er kvaliteten virkelig god, og alt ser ud, som vi havde designet det til - hvis ikke bedre. Bestemt ikke sidste gang, vi anvender Solentro.
Rebecca
Nyheder
bottom-banner-close