FB Skip to main content

Når nogen går bort vender minderne tilbage. Ved at samle dem og lave din egen bog kan du genopleve dem. En måde at huske den afdøde på.

Bed de pårørende om at beskrive den afdøde som person, saml tekster, dødsannonce, fotos m.m.! Samlet i en flot bog bliver det til et smukt minde at vende tilbage til.

Alt, du skal gøre er at tilføje e-mail-adresser til invitationstjenesten på Solentro, så bliver invitationer sendt ud, og hilsener og billeder kan derefter gå lige ind i bogen. Nemt og hurtigt - et uforglemmeligt minde!

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Det er den 3
Det er den 3. bog jeg har fået trykt. Til trods for nogle meget gamle billeder, er det et helt fantastisk resultat. Jeg er meget, meget tilfreds. Jeg er i gang med flere bøger og jeg glæder mig til at se resultatet hver gang. Let at arbejde med i hele processen. Kan varmt anbefales.
Annelise
Ovenud tilfreds med Solentro!
Ovenud tilfreds med Solentro! Min kæreste og jeg brugte Solentro til at lave en rejsebog, og alt fungerede helt perfekt. Funktionen med at man kan lave et login, og derfra løbende vende tilbage fra diverse computere er SUPER. Mulighederne er mange, omend man selv ønsker at oprette sideskabeloner eller bruge de allerede tilgængelige, så VIRKER det bare. Vi bestilte seks stk. lige inden jul, og alle blev leveret inden for den lovede tidsramme, tilmed inkluderet en pæn mænderabat. Derudover er kvaliteten virkelig god, og alt ser ud, som vi havde designet det til - hvis ikke bedre. Bestemt ikke sidste gang, vi anvender Solentro.
Rebecca
Nyheder
bottom-banner-close