FB Skip to main content

"Jeg lavede min egen kogebog. Jeg googlede og fandt Solentro, hvor jeg nemt lavede en kogebog af mine opskrifter - det var supersjovt, og den er virkelig værdsat af både min familie og venner!"
/Andrea, Leksand

Tip! Du kan lave en bog i vores system og bruge de sideskabeloner, design og skrifttyper, som vi tilbyder. Du kan også lave din egen bog i et valgfrit redigeringsprogram!

Gem hver side som et højt opløst JPEG-bild (målene for vores sider ser du, når du logger ind. Hold museknappen over en specifik del af siden, og så vises både informationer om sidens brugsområde samt de præcise mål for netop den flade eller side.) Upload dine sider i vores system, og gør dem til heldækkende billeder, så du får indlæggene præcis, som du ønsker - din egen bok!

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Det er den 3
Det er den 3. bog jeg har fået trykt. Til trods for nogle meget gamle billeder, er det et helt fantastisk resultat. Jeg er meget, meget tilfreds. Jeg er i gang med flere bøger og jeg glæder mig til at se resultatet hver gang. Let at arbejde med i hele processen. Kan varmt anbefales.
Annelise
Ovenud tilfreds med Solentro!
Ovenud tilfreds med Solentro! Min kæreste og jeg brugte Solentro til at lave en rejsebog, og alt fungerede helt perfekt. Funktionen med at man kan lave et login, og derfra løbende vende tilbage fra diverse computere er SUPER. Mulighederne er mange, omend man selv ønsker at oprette sideskabeloner eller bruge de allerede tilgængelige, så VIRKER det bare. Vi bestilte seks stk. lige inden jul, og alle blev leveret inden for den lovede tidsramme, tilmed inkluderet en pæn mænderabat. Derudover er kvaliteten virkelig god, og alt ser ud, som vi havde designet det til - hvis ikke bedre. Bestemt ikke sidste gang, vi anvender Solentro.
Rebecca
Nyheder
bottom-banner-close