FB Skip to main content

"Da vores søn blev døbt, ønskede vi at give noget særligt. Vi fandt Solentro online, hvor vi kunne lave vores egen bog, og ved hjælp af en invitationstjeneste, inviterede vi familien til at hjælpe med tekster, som så gik lige ind i bogen. De kunne også uploade deres egne billeder. Det var en fantastisk lille historie om os, ham og livet i stort og småt. En dåbsgave, vi tror, at han vil få meget glæde af i livet."
/Mie og Per

Træt af kopper og sølvskeer? Forær en smuk bog med personlige hilsener og billeder. Brug den e-mail-baserede invitationstjeneste, og der vil blive sendt hilsener og billeder automatisk lige ind i bogen - et minde for livet!

Solentro hjælper dig med oprettelsen af en sådan dåbsbog, erindringsbog, scrapbog, fotobog o.s.v.

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Det er den 3
Det er den 3. bog jeg har fået trykt. Til trods for nogle meget gamle billeder, er det et helt fantastisk resultat. Jeg er meget, meget tilfreds. Jeg er i gang med flere bøger og jeg glæder mig til at se resultatet hver gang. Let at arbejde med i hele processen. Kan varmt anbefales.
Annelise
Ovenud tilfreds med Solentro!
Ovenud tilfreds med Solentro! Min kæreste og jeg brugte Solentro til at lave en rejsebog, og alt fungerede helt perfekt. Funktionen med at man kan lave et login, og derfra løbende vende tilbage fra diverse computere er SUPER. Mulighederne er mange, omend man selv ønsker at oprette sideskabeloner eller bruge de allerede tilgængelige, så VIRKER det bare. Vi bestilte seks stk. lige inden jul, og alle blev leveret inden for den lovede tidsramme, tilmed inkluderet en pæn mænderabat. Derudover er kvaliteten virkelig god, og alt ser ud, som vi havde designet det til - hvis ikke bedre. Bestemt ikke sidste gang, vi anvender Solentro.
Rebecca
Nyheder
bottom-banner-close