"Da vi blev gift, skabte vi en egen bryllupsbog online. Ved hjælp af en smidig email-baseret invitationstjeneste inviterede vi bryllupsgæsterne og bad dem om at lægge hilsener. Deres vidunderlige komplimenter og kærlige lykønskninger kom automatisk lige ind i bogen. Vi har også lagt nogle billeder ind fra brylluppet, og efter to uger kom en smukt indbundet bog ind gennem brevsprækken. Et minde for livet!"
/Emma & Anders

I stedet for at skrive forvirrede hilsener i gæstebogen ved brylluppet er der nu mulighed for at lave en egen personlig bryllupsbog af højeste kvalitet! En gave, der værdsættes til bryllup og polterabend - af andre, såvel som jer selv.

Tip! Brug den e-mail-baserede invitationstjeneste, så gæsternes hilsener automatisk bliver sendt lige ind i bogen.

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

Helt igennem perfekt
Jeg oplevede gode og letanvendelige skabeloner. Det færdige produkt blev fantastisk smuk. Bøgerne kom faktisk før end lovet. Jeg har nu brugt Solentro flere gange. Og jeg vil helt sikkert vælge dem igen. Signe Kristensen
Signe Kristensen
Fantastisk side at arbejde på
Fantastisk side at arbejde på, med både tekst og billeder. Hurtig levering af et super flot produkt - fine tryk af billeder og flot indbinding. Vil gerne både anbefale Solentro - har allerede gjort det -:) og vil helt sikkert vende tilbage.
Lone Greger

Hvilken slags bog vil du lave?

Solentro - lav din egen bog

Vores vision er at tilbyde den nemmeste måde i verden at lave sin egen bog eller fotobog på. Læs mere...

Fotobog - Det er nemt at samle dine billeder og designe din egen fotobog. Du har fuldstændig kreativ frihed, når du laver din egen fotobog eller dit eget fotoalbum!

Kogebog - saml dine opskrifter i en smuk kogebog af højeste kvalitet!

Årsbog - Lad klassekammerater skrive hilsener til dig, og saml dem alle i din egen blå bog / årsbog, et vidunderligt minde for livet.

Eksamensopgave - Lav en unik bog af din eksamensopgave. Lav en bog i vores system, og brug de skabeloner, design og skrifttyper, vi tilbyder. Du kan også oprette din bog i ethvert andet redigeringssoftware og blot uploade det i vores system!

Erindringsbog - Når nogen går bort forbliver minderne hos de efterladte. Lav din egen mindebog. Bed familie og venner beskrive den person, der er gået bort, og saml tekster og fotos i en smuk erindringsbog.

Dåbsbog - giv en smuk dåbsbog med personlige hilsener og rørende billeder. Skriv de sjove begivenheder og minder ned fra barnets tidlige vej i livet - barnets egen dåbsbog!

Softcover Basic - Vores Softcover Basic bog er et perfekt valg for dem, der ønsker at trykke mange bøger med sort/hvide indlæg.

Bryllupsbog - hvorfor skrive sporadiske hilsener i en gæstebog ved brylluppet, når du kan lave din egen, personlige bryllupsbog! En populær gave til polterabend eller på bryllupsdagen - design din egen bryllupsbog!

Blogbog - Uanset hvad du skriver om, er det en fantastisk følelse at have sin egen blog trykt som en rigtig bog, der kan stå på boghylden - lav din egen blogbog!

Pensionsbog - giv en gave, som bliver et rørende minde for livet - en smuk pensionsbog! Vi lover, at en pensionsbog med personlige hilsener og billeder fra kolleger er en yderst værdsat gave, når nogen går på pension. Brug den email-baserede invitationstjeneste til at indsamle hilsener og fotos. På den måde ryger de automatisk lige ind i bogen.

Roman/digt - lav din egen bog af alle dine tekster! Det er supernemt at samle dine tekster og designe din egen bog - lav din egen bog!

Min første bog - tilføj tekst, upload billeder, vælg design og saml alt i en smuk bog af højeste kvalitet. Et varmt minde for hele familien, der kan hjælpe hukommelsen lidt på vej - lav din egen "Min første bog" i dag!

Fødselsdagsbog - det var sådan det hele startede. Vi ville give vores far en unik fødselsdagsgave. Vi kontaktede venner og familie og bad dem beskrive ham som person. Derefter samlede vi alle teksterne i en fødselsdagsbog - du kan også lave din egen fødselsdagsbog.

Nyheder
bottom-banner-close