Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

www.solentro.dk

Dimissionsfesterne er nok en smule anderledes i år, men det er stadig en fantastisk mulighed for at fejre de mange enestående bedrifter!

I de forgangne uger har vi set mange gode eksempler på folk, der er sammen med online middage og quizaftener.

Hos Solentro vil vi gerne gør det lettere for alle studerende at skabe minder, mens de er derhjemme. Med vores ”Invite others”-funktion kan I være sammen og skabe årsbøger fyldt med minder fra alle dine klassekammerater før I går jeres egne veje – uden at gamble med nogens helbred!


#solentrostory - Fotobog

“I disse hårde tider er det fantastisk at kunne #blivehjemme med børnene, specielt med Ellie. Hun forstår ikke helt, hvorfor mor ikke skal på arbejde længere, hvorfor vi ikke kan tage hen på vores yndlingscafé og hvorfor hun ikke skal i skole, men hun tager det med oprejst pande.

Vi har for nyligt gjort det til en vane enten at farvelægge eller læse en bog i ”mors pause” og jeg havde en lille overraskelse til hende. Jeg præsenterede hende for dette nye hardcover album, som jeg lavede med Solentro. Det var første gang hun så det, og hun var vild med det!” - @fellowfashionista


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice: https://www.solentro.dk/kontakt


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.