Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

www.solentro.dk
NEW BOOK

Påskeharen er lige på trapperne, og den har nogle æg-stra gode nyheder til dig. Eftersom foråret er kommet, og mange af os pynter hjemmet op til påske, vil vores produkter også gennemgå en makeover.

Vi byder et nyt produkt velkommen - Hardcover Basic med sort/hvidt indlæg. Den perfekte bog til dig der skriver meget, og som gerne vil have en stabil bog, der holder længe.

Paperback siger farvel og bliver erstattet af Softcover Basic, et produkt i højere kvalitet end en traditionel paperback.

Visse af vores produkter vil forblive uændrede men optræde under nye navne:
Hardcover hedder nu Hardcover Premium
Softcover hedder nu Softcover Premium.


#Solentrostory - “Mindet om dig”

At skrive har altid været en del af mit liv, men jeg har aldrig turdet vise mine historier til nogen før nu, hvor jeg følte, at andre skulle læse dem. Min bedste veninde Ida Kristoffersson gav mig ikke kun råd og tips på vejen, hun designede også bøgernes flotte omslag. Uden hende var det aldrig gået.

Bogen “Mindet om dig” opstod i mødet mellem tre verdener - nutid, fortid og fremtid. Det var noget jeg aldrig selv havde læst om, og jeg kunne derfor skabe en verden, hvor jeg bestemte, hvad der skulle ske. Selvfølgelig krydrede jeg denne verden med kærlighed, spænding og dramatik. Ingen kan stoppe min fantasi, det er min bog og min verden som du er velkommen til at tage del i.

Takket være Solentro har jeg kunnet dele tre bøger ud til mine venner og familiemedlemmer. Det har givet mig blod på tanden til at skrive mere. Jeg udfordrer mig selv, og intet kan stoppe mig når jeg først er begyndt! - Olivia Warghed


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice: https://www.solentro.dk/kontakt


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.