Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

www.solentro.dk

1. Lav en bog med dine bedste Halloween-opskrifter. Herkan vi hjælpe dig med et par sjoveog uhyggelige favoritter for hele familien:

  • Blødende fingre: Skær pølser over på midten,og brug ketchup som blod.
  • Blødespøgelser: Put skumfiduser på en pind,og tegn spøgelsets mund og øjne med smeltet chokolade. 
  • Uhyggelige øjne: Brug en isske til at lave små, helt runde kagekugler. Frys dem indtil de er faste. Overtrækde frosne kugler med smeltet hvid chokolade. Brug mælkechokolade til at tegne pupillen og rød glasur til at tegne sprængte blodårer rundt om.


2. Skriv dine egne spøgelseshistorier, eller saml de bedste gyserhistorier fra andre fortællere så du er klar til at læse højt for venner og familie til Halloween. Hvis du ikke kan sove bagefter, ved du hvorfor!

3. Hvis du ikke havde tid til at lave en bog før Halloween, kan du altid følge op bagefter med en fotobog med dine børns fantastiske kostumer.


#Solentrostory - “Familiealbum”

“Lavede du scrapbøger tilbage i 90’erne? Har du stadig fotoalbums? Jeg tror i hvert fald ikke at jeg jeg nogensinde vil af med mine. Jeg er godt klar over at teknologien gør det superlet at finde og fremvise minder. Jeg har flere tusinde fotos af børn og familie et par klik væk, men jeg ville ønske at jeg blev bedre til at udskrive dem. Før smartphones elskede jeg at samle mine minder på den måde i scrapbøger.

For nyligt fik vi taget portrætfotos af hele familien (taget af min talentfulde søster @essiegracek).Nu har jeg endelig en fysisk fotobog, og det er jeg SÅ taknemmelig for. Jeg nyder så meget at kunne tage fotos frem og mindes. Eliyanah er også vild med at bladre i bogen og finde billeder af sin far. Det er virkeligt sødt at se.

Tak Solentro for den smukke fotobog der dokumenterer disse minder! Det var virkeligt sjovt at udarbejde bogen på deres hjemmeside. Du kan skræddersy det hele efter din egen smag! - @shestepsbygrace på Instagram.


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice: https://www.solentro.dk/kontakt


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.