Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

www.solentro.dk
NEW BOOK

Du har gratis adgang til vores online-bogsystem døgnet rundt og uanset hvor du befinder dig i verden!

Det er helt op til dig hvordan du vil have din bog til at se ud, vi har mange forskellige deigns og skabeloner at vælge imellem. Din bog gemmes hele tiden automatisk uden at du behøver at downloade software.

Sådan laver du din egen bog:

Overfør din bog til Solentros bogsystem, eller lav den her direkte. Det er nemt at kopiere og indsætte tekst og uploade dine egne billeder. Du har også mulighed for at lave din bog i et andet redigeringsprogram, gemme hver side som en JPEG-fil i en høj opløsning, og uploade dem til Solentro. Når det hele er klart, kan du i ro og mag arbejde med din bogs design og layout!

Når din bog er bestillingsklar, så klik på “Bestil”, og vælg hvor mange bøger du gerne vil have lavet. Du kan altid bestille flere kopier af din bog, og dine bøger gemmes i din personlige bogkonto så længe du ønsker det!


#Solentrostory - Familie-fotoalbum

“Det smarte er at Solentro kan tilpasses så meget, at man faktisk kan lave en bog om alt! Det behøver ikke bare at være en fotobog. Du kan skrive og illustrere den helt som du vil! Du kan lave alt lige fra familie-fotobøger til kogebøger eller illustrerede børnebøger. Og den kan være mellem fire og 600 sider lang! Der er nærmest ingen grænser for ens kreativitet når man laver en bog på deres side.

Der er også forskellige slags indbindinger og materialer. Jeg valgte en spiralryg så det var nemt at have bogen liggende åben på sofabordet.

Kvaliteten er fantastisk, og jeg er meget imponeret over den overordnede æstetik.”
- @golden.flax på Instagram.


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice: https://www.solentro.dk/kontakt


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.