Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

www.solentro.dk

Mors dag er en speciel dag, som fortjener at blive fejret. Solentro kan hjælpe dig med at gøre denne dag ekstra speciel for både dig og din mor!

Skriv grundene ned på et stykke papir. Når du har nok ord eller sætninger, så kan du begynde at lave din egen bog hos Solentro. På en hurtig og nem måde kan du skabe en helt personlig gave til Mors dag. Det er bare endnu en måde at fortælle hende, hvor meget hun betyder for dig!


Personlige gaver bliver meget
værdsat - nogle gange er det
de bedste gaver, man kan modtage!

Hvad venter du på? Det er nemt og super sjovt – skab din egen bog eller fotobog allerede nu!


Skab et bedre foto!

Uanset om din bog er til privat brug eller om den skal ses af andre, så ønsker du nok, at dine billeder bliver fremragende?! Det er ikke altid tilstrækkeligt at tage en masse flotte billeder, nogle gange skal de også redigeres lidt. Men hvor skal man starte?

Vi har oplistet nogle gratis redigeringsprogrammer, som du kan bruge, når du redigerer billeder til din næste bog eller fotobog.

Pixlr - Pixlr er en webapplikation, hvor du ikke behøver at downloade noget for at redigere dine billeder. Et perfekt websted, hvis du vil redigere dine billeder på en hurtig og nem måde.

Gimp - Dette redigeringsværktøj er både kompatibelt med Mac og Windows. Det er et kraftfuldt redigeringsværktøj i samme kategori som Adobe Photoshop. Du kan arbejde med lag, farvekanaler, masker og meget mere. Henvender sig til dem med lidt mere erfaring.

Photopea - Photopea er en webapplikation. Du kan redigere i eksponering, mætning, bruge forudindstillinger osv. Dette værktøj kan være en anelse langsomt, og du kan ikke redigere raw-formater, men programmet er helt gratis.

Når du er færdig med at redigere dine billeder, skal du gemme dem som JPEG-filer, logge ind på Solentro og uploade dine billeder under “Mine billeder”.


#Solentrostory - ”Också kom jag”

”Också kom jag”, en bog i historieform. En historie fortalt af Leia, som er hovedpersonen og en af mine elskede børnebørn. Den er fortalt ud fra hendes synsvinkel. Det er vidunderlige og sjove begivenheder, som jeg vil formidle til hende og minder fra hendes to første år.

I historien er der forskellige mennesker, som står hende nært, der fortæller om forskellige minder. Alt om farmor og farfar, om hendes far som lille, hvor alt er vævet ind i historien. At skrive en fortællingsbog om før og nu og give børnebørnene minder fra deres barndom, er for mig en arv, som jeg håber, de vil bruge som hjælp, når de vil mindes gode stunder. Så tak, Solentro, for den fine mulighed. - Kerstin Haakman


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice: https://www.solentro.dk/kontakt


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.