Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, årsbog (blåbog), dåbsbog, erindringsbog, blogbog, pensionsbog, "min første bog" - Der er fokus på, at det skal være nemt, sjovt og kreativt at lave sin egen bog.

www.solentro.dk

Jeres forslag er blevet hørt!

NEW BOOK

“Mat er det nye sort!”: Hvorfor? Fordi I elsker det!

Gennem årenes løb har vi modtaget megen positiv respons på vores matte cover, og vi elsker det lige så meget, som I gør. Derfor har vi gjort dette omslag til vores standardvalg i stedet for den blanke overflade. Nu kan endnu flere nyde godt af det stærke matte look!

Du kan selvfølgelig stadig vælge den blanke overflade, når du bestiller!


Gør dine bøger endnu større og bedre!

Gennem årene er der mange, der har spurgt efter flere sider i bogen, og nu har du mulighed for at bestille et maxi hardcover med 200 sider i stedet for 100. Super, ikke sandt?

Tro det eller ej, forbedringerne stopper ikke her. Det udvidede sideantal gælder også for alle de bogtyper, der er nævnt nedenfor. Ændringer, vi har foretaget takket være jer!

Maxi Softcover: 24-200 sider
Maxi Hardcover: 28-200 sider

Panorama Softcover: 24-200 sider
Panorama Hardcover: 28-200 sider
Maxi Panorama Hardcover: 28-200 sider


Solentro stræber efter at være det bedste og nemmeste alternativ, når du skal kreere en personlig bog eller fotobog. Derfor lytter vi altid til din feedback. Hvis du har idéer, er du altid velkommen til at skrive. Vi holder ikke op med at lytte!


#Solentrostory - Bryllupsbogen

"Jeg ønskede at give min elskede søn Pontus og min svigerdatter Nicki et rigtigt fint minde fra deres strålende bryllup, hvorfor jeg forærede dem denne bog fra Solentro. Takket være de fantastisk flotte bryllupsbilleder af fotografen Joachim Grusell foruden private fotos blev bryllupsbogen til noget helt særligt!

Brudeparret blev ualmindeligt glade for at få deres store dag overrakt i bogform. Det samme gjaldt for gæsterne, der bestilte bogen. Dét at vælge blandt alle de fine fotos samt redigere bogen, var virkeligt sjovt arbejde for mig og et herligt tilbageblik på en dag spækket med varme og lykke. Dette var min fjerde bog på Solentro, en af dem med forfatterpakken. Alle med samme udmærkede resultat. Tak!

Bryllupsbogen – et kærlighedsminde i bogform, som nu kan gå i arv gennem generationer. Så stor værdi. Så stor glæde!" - Christina Wendel


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice: https://www.solentro.dk/kontakt


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.