Den bedste gave nogensinde!

Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal give til vedkommende, du holder af? Solentro har svaret, og vi deler det gerne med dig.

Vælger du en personlig og unik gave, vil den ofte blive modtaget med glædestårer grundet den store tanke, der lægger bag gaven. Du behøver ikke vente på en særlig lejlighed. Hver dag er magisk, så få mest muligt ud af den!

dine bedsteforaeldre

Fotobog

Der er vel næppe de bedsteforældre, der ikke får tårer i øjenkrogen, når de modtager en fotobog fyldt med vidunderlige minder sammen med børnebørnene!

din kaereste

Vis vedkommende din kærlighed

Skriv smukke digte – eller blot ”jeg elsker dig”. Du kan også samle dine bedste feriebilleder. Hvorfor ikke gøre lidt af det hele?

dine born

Min første bog 

Vidste du, at børns selvværd styrkes, hvis de ser billeder af sig selv i hjemmet (eller i en fotobog)? Et billede af barnet sender signalet ”Du er vigtig og elsket”.


madelskeren

Kogebog

Saml alle dine yndlingsopskrifter og skab en indbydende kogebog, der kan deles med dine venner!


dig selv

Hvorfor ikke vælge en gave til dig selv?

Forkæl dig selv med en bog eller fotobog, der indeholder alle de bedste minder fra det forgangne år. Skab din bog i dag – klik her!


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice: https://www.solentro.dk/kontakt


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.