Happy Halloween!

Halloween står for døren. Har du besluttet dig for et kostume?

Bliv inspireret af halloween og brug dine unikke spøgelseshistorier til at skabe en gyserbog. Hos Solentro kan du lave præcis den bog, du ønsker, og det er meget nemt. Her kan du se, hvad andre kunder siger om Solentro.

Glem ikke at købe ekstra bøger til venner og familie. Hvis du bestiller mere end et eksemplar af den samme bog eller fotobog, får du de efterfølgende bøger i den samme bestilling til halv pris! (OBS: Gælder ikke paperbacks, hvor den ekstra rabat allerede er inkluderet.)


Lav en fotobog til barnet

Mange af vores kunder får lavet bøger fra deres barns første år eller vælger i stedet en samling blandede billeder, som bliver til en skøn fotobog!

Ifølge David Krauss, psykolog fra Cleveland, styrker det børns selvværd, at der hænger familieportrætter på væggen. Krauss anbefaler eksempelvis, at der hænger et portræt af barnet i børneværelset, så man sender signalet: “Du er vigtig og elsket”.

Hos Solentro mener vi, at en bog med billeder af dit barn, vil skabe den samme effekt som et billede på væggen - skab din egen bog allerede nu!


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
Email:info@solentro.com
Du kan kontakte os alle dage - også om aftenen og i weekenden.


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.