Mors Dag!

Hvad betyder din mor for dig?

Sæt ord på dine følelser og skriv det hele ind i en bog. Det bliver den perfekte gave til Mors Dag.Vi har selv gjort forsøget, og vi lover, at en bog med personlige hilsner og billeder bliver en gave, som din mor kommer til at sætte pris på.

Invitér gerne dine søskende via vores “inviter andre”-funktion. Du kan administrere hele processen ganske nemt fra Solentros hjemmeside. Når du har inviteret dine søskende, bliver der udsendt en e-mail til dem, hvor de kan bidrage med alt fra hilsener til billeder – al materiale bliver overført helt automatisk til din bog.

Så hvad venter du på? Det er både nemt og sjovt. Din personlige bog kan i øvrigt være alt fra en ny version af din mors opskriftsbog til en bog spækket med billeder fra den seneste ferie. Held og lykke med projektet!


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice: https://www.solentro.dk/kontakt


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.