World Storytelling day!

World Storytelling day er lige om hjørnet!

Vidste du, at World Storytelling day er den 20. marts? Det er en dag, hvor folk fra hele verden deler deres historier. Festlighederne bliver afholdt i 25 lande og på 5 kontinenter. Er det ikke fantastisk?!  

Hvis du har en historie at dele, er en bog et fantastisk redskab. Så hvorfor ikke begynde at skrive din historie i dag? Klik her for at komme i gang.


Så er foråret endelig på vej!

Måske den smukkeste årstid af dem alle! Det er bare med at komme ud og nyde lysets mange variationer i denne skønne periode. Glem ikke at få dit kamera med. Solentro inspirerer dig til at tage billeder ved at give dig en lille guide til, hvordan du kan udvikle din fotografering.

Når du prøver at tage et billede af en person med baggrundsbelysning, er det mest almindelige problem, at vedkommende bliver for mørk, mens landskabet rundt om har den rette eksponering. For at undgå dette kan du gå tættere på objektet, så det fylder hele billedets område, mens du indstiller kameraet til den rigtige lyssætning. Tag så et skridt tilbage og tag dit billede. 

Du kan også bruge “spot metering” ved at måle lysniveauet på eksempelvis vedkommendes ansigt. Ved at bruge denne metode bliver dit landskab lysere, og personen vil have en bedre eksponering. Du kan også bruge blitzen til at kompensere for det voldsomt oplyste landskab i baggrunden.

Hyg dig med dit kamera og glem ikke at samle dine smukke billeder og skabe en fotobog fyldt med minder, som du kan dele med venner og familie. Log in på din Solentrokonto ved at klikke her.


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her

Hvis du har spørgsmål, når du laver din egen bog, er du altid velkommen til at kontakte os på Solentro, vi ser frem til dit opkald eller din e-mail. Vi besvarer alle henvendelser i rækkefølge.

Kundeservice
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 
Email:info@solentro.com
Du kan kontakte os alle dage - også om aftenen og i weekenden.


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.