En tidligere VD-assistent fortæller...

Efter at have arbejdet med Solentro i lidt under ti måneder overdrager jeg arbejdet til dygtige Karolina, både med glæde og en smule vemod. Glæde, fordi det har været en sjov tid i virksomheden og en tid, hvor jeg har fået en masse erfaringer. Det er dog også vemodigt, fordi jeg forlader en - efter min mening - topvirksomhed.

I min tid på Solentro har jeg arbejdet med en række forskellige ting, som alle har lært mig nye ting. Der har været det daglige arbejde med kunden og nyhedsbreve, men også møder med kunder på messer, arbejde med det grafiske materiale, strategisk planlægning og meget mere. Jeg har siden dag ét altid følt mig involveret i virksomheden, og jeg har følt, at mine meninger og idéer er blevet værdsat. Jeg tror også, at grundstenen for Solentro er, at intet er umuligt. Det er klart, at der er grænser for alle virksomheder med et budget, men så længe du viser begejstring og interesse, kan du virkelig hjælpe Solentro fremad.

Hampus og Tobias, de administrerende direktører for Solentro, er to entusiaster, der gør Solentro muligt. Deres engagement, når det gælder kunder og brugervenlighed, har gjort mit arbejde lettere, og alle problemer er blevet set som nøgler, der skal findes for at nå en mere permanent løsning. Arbejdet i en virksomhed med generelt meget tilfredse kunder er også et godt springbræt til at løse problemer effektivt. Hampus og Tobias er ligeledes meget imødekommende kolleger og har både været klar med vittigheder og rådgivning. Vi har haft plads til pauser, hvor vi har kunnet få en sludder for en sladder, og én gang pr. termin er man inviteret til en stor afterworkfest! Tobias og Hampus er ikke bange for at give ærlig feedback, hvilket jeg har værdsat meget, da det har givet mig chancen for at forbedre mig konstant.

Andre fordele ved arbejdet er, at virksomheden er fleksibel med arbejdstider, og at man har mulighed for at arbejde hjemmefra. Da jeg studerede samtidigt med arbejdet, passede dette mig rigtig fint. Solentro-kontoret tilbyder morgenmad hver torsdag, og der er generelt en rigtig god og iværksættende atmosfære.

Jeg vil derfor anbefale Solentro til enhver, der er ivrig efter at sætte sig ind i en mindre virksomhed, hvor ideer og iværksætterånd altid er velkommen, og hvor du som person bliver set og værdsat for dine bedrifter. Tak for denne gang, Hampus og Tobias!

/Julia


Happy Halloween!

Har du dit kostume klar til årets mest uhyggelige aften? Der venter en uforglemmelig aften, så glem endelig ikke dit kamera! Lav din fotobog, hvor alle billederne fra Halloween indgår!

 Måske ønsker du ligefrem at forberede en gyserhistorie til Halloween. Del din historie, når du laver din helt egen bog! Hos Solentro er det nemt at kreere enhver type bog - mulighederne er nærmest uendelige.


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her.


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.