Den bedste dag i dit liv!

Bliver du student? Tillykke!

Omfavn denne lykkelige stund og bevar minderne tæt på dit hjerte. Sørg eventuelt for at dokumentere dem på tryk, mens du stadig kan huske alle detaljer.

Lav din egen bog!

Invitér venner og familie, så de kan bidrage til bogen, gennem vores smarte system. Det gør det muligt for dig at indsamle alle de nødvendige informationer, så du kan skabe drømmebogen!


Fars dag!

Så er det endelig fars tur. Fars dag falder d. 5. juni, og det er en perfekt anledning til at samle alle de gode minder i en bog - eller måske skal din far selv have lov til at lave bogen!

Vidste du, at idéen til Solentro opstod, da grundlæggerne Hampus og Tobias ønskede at finde en helt særlig gave til deres far. Gaven blev værdsat af både faderen, vennerne og de familiemedlemmer, der havde hjulpet med at skabe bogen.

Lav din unikke gave allerede i dag - begynd her!


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her.


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.