50% rabat på PDF/sikkerhedskopi!*

Specialtilbud - gælder kun denne uge!

Solentro giver dig muligheden for at gøre din bog evig! Log ind, fortsæt med at placere din ordre og vælg Download PDF/sikkerhedskopi. Indtast dernæst rabatkoden og gå til betalingen. Du modtager herefter en e-mail, hvor du kan downloade din bog som en PDF-fil på din computer/USB-nøgle/harddisk osv. Omslag og indlæg har separate links.

* Normalprisen er DKK 85,50, men i denne uge betaler du kun DKK 40,50!

Rabatkode: 20pdfdk16
Gyldig til: 07.04.2016

OBS: Denne rabatkode gælder kun til PDF og kan ikke kombineres med andre tilbud. Der kan ligeledes kun betales med kort ved bestilling af dette produkt.


Bogens Dag!

Den 23. april er Bogens Dag! Du har derfor den perfekte undskyldning for at få færdiggjort det bogprojekt, du var i gang med. Eller måske skal du i gang med et helt nyt projekt? Solentro er optimeret, så det virker perfekt med både billeder og tekst, prøv selv!


Bogens Dag!

En af vores kunder er underviser og har lavet nogle bøger sammen med de yngre elever. Eleverne har bidraget med kunstværker og tekst, mens hun selv har samlet de forskellige ting i Solentros lav din egen bog-system. Bøgerne bliver herefter solgt på et lokalt marked, hvor overskuddet går til en børneorganisation. Er det ikke ret fantastisk?


Børn er både kreative og fantasifulde. Det kan imidlertid godt være svært at få gemt alle deres værker fra barndommen, og alt for ofte ender man med skuffer og kasser, der er overfyldt. Med Solentro kan du samle det hele i en bog, der kan gemmes i mange år fremover. Vi har ligeledes mange flotte designs med et børnetema i vores system. Lav din bog i dag!


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her.


Med venlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.