20 gange hurtigere!

Solentro er nu mere end 20 gange hurtigere!
Vi har arbejdet hårdt for at gøre din oplevelse så enkel og problemfri som muligt - vi har taget et kæmpe skridt fremad! Funktionerne med at tilføje og slette sider, beskære billeder, tilføje tekst osv. er nu blevet 20 gange hurtigere end tidligere! Der er dog altid plads til forbedringer, og hos Solentro stræber vi konstant efter at imødekomme vores kunders krav!

Solentro - for mange er det verdens bedste sted at lave sine egne bøger!


God påske!

Solentro ønsker dig en god påske med masser af god mad og mange mindeværdige øjeblikke. God påske!


Kreativ bogføring!

Foråret er lige rundt om hjørnet. Hvorfor ikke bruge den nye sæson som en undskyldning for at foretage nogle ændringer i dit hjem? Bøger er ofte gemt væk i en almindelig reol, men vi har fundet lidt nyttig inspiration. Hvorfor ikke lave et lille hjørne til dine Solentro-kreationer eller gaver? Vi mener, at dét at dele er lig med omsorg, og det er altid sjovt at vise andre noget så personligt som sin egen bog. Klik her for at få adgang til idéerne!


Glade kunder hjælper Solentro med at vokse!

Vi er rigtig glade og stolte over alt den positive feedback som deles. Læse mer? Klik her.


God påske!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores rabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos Solentro.

Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.
Afmeld?Klik her.