Klik her, hvis du vil læse nyhedsbrevet.

Afmeld? Klik her.



En bog til jul!

Christian Stadeus ønskede at ære sin far ved at give ham en bog i gave. En bog fyldt med hilsener og anekdoter fra venner og familie.

Hvordan kom du på ideen med at lave din egen bog?
- Jeg ønskede at give min far en meget personlig gave, der ville indeholde en masse varme, tanker og kærlighed. Og også give ham en gave med en lang holdbarhed. At lave bogen hos Solentro virkede som den perfekte måde, at gøre tingene på...

Hvad kunne du bedst lide?
- At have mulighed for at læse alle historierne og hilsenerne fra min fars venner rørte mig dybt. Jeg blev meget rørt af alle de vidunderlige ting folk sagde om min far. Jeg fik også mulighed for at lære ham lidt bedre at kende... Endelig var min fars reaktion, da han fik bogen, også ubetalelig.

Har du et råd til andre, der overvejer at lave deres egen bog?
- Det er vigtigt at have klarlagt, hvad du ønsker, når du sender invitationerne til at bidrage med hilsenerne ud. Dette gør det nemmere, når du til sidst skal redigere bogen. Bogens samlede atmosfære består både af selve indholdet, men også af designet og layoutet.

Hvad har denne gave betydet for dig?
- Det er den mest værdifulde gave, jeg nogensinde har givet, og jeg fandt ud af mange dejlige ting om min far, som jeg ikke var klar over. Det vil også være et fantastisk godt minde for hele familien. For min far vækkede bogen en masse "glemte" erindringer til live - noget han kan læse om igen og igen...

Lav din egen bog!


Levering før jul!

For at du skal få din bog før juleaften, har vi brug for din bestilling senest Mandag kl. 08.00 den 16. december!

Afhængigt af emnets størrelse får du enten bogen hjem i din brevsprække eller avi, så du kan hente den på nærmeste udleveringssted. Solentro sender alle bøger 1. klasse.

Vi fremstiller din bog med omhu, lamineret og leveret i en robust pakke - alt for at give dig den kvalitet, du fortjener!



Solrige hilsener!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og grundlæggere

Hos Solentro laver man sin egen bog, fotobog, fotoalbum, bryllupsbog, blå bog til klassen, dåbsbog, mindebog, blogbog, pensionsbog, "min første bog", fødselsdagsbog, ABC bog, kogebog osv. Enkelthed, kreativitet og skabelse er i fokus, når du laver din egen bog eller fotobog.

* Vores velkomstrabat gæller kun vore bøger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Fragt pålægges.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er en kunde eller en kontohaver hos os.

Afmeld? Klik her.